Post by anelenmoontai on Feb 24, 2022 20:01:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AFC – Uçak çekim oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AFC – Uçak çekim oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız para ▞▞▞
▞▞▞ AFC – Uçak çekim oyunu 2022 version ▞▞▞
Her zaman ortaya çıkan pvp açılır pencerelerini sevmiyorum, çok sinir bozucu
Güzel oyun
Tüm reklam pop-up'ları olmasaydı oyun çok daha iyi olurdu ve onlardan kurtulmak için ödeme yapmanız gerekiyor
tenkyu
Bu oyun eğlenceli. Ancak HER ekran değişikliği arasında size KORKU eklerler. Ve "oh, geliştirme için ödeme yapmak için reklamlara güveniyoruz" demeyin. Bu iyi. Ancak oyuncuya reklam izleme seçeneği sunun. Onları bize zorlamayın. Çok sayıda isteğe bağlı reklam var. Hangisi iyi. Ve bunlardan oyunu desteklemek için fazlasıyla faydalı olanlar var. Zorla olanlardan ikisi donuyor veya onları kapatmam için bir X'i yok. Yahtzee onlardan biri. Reklam trollerinin agresif tavrına değmez.
Sorun değil .... Daha iyisine ihtiyacımız var
Iphone P20 Vs Huawei Içerisinde Plus Lite 7
süper güzel
AFC Solar Squad: Space Attack 12+. ImoSys Global. iPad için tasarlandı ... Oyunlar. En İyi Uçak Çekimi: Space War. Oyunlar. Galaxy Shooter 2020. Oyunlar.
Güzel
iyi iyi
Çok fazla reklam ve kafa karıştırıcı arayüz
21. seviye güncellemesi oynamıyor
AFC – Uçak çekim oyunu şık AFC – Space Shooter MOD APK v5.6
Vay çok reklam! Oynanış diğer uzay nişancı oyunlarına benzer ve sürekli reklamları yoktur. Avantaj elde edilecek reklamlar yoktur, yalnızca ekranlarda gezinirken reklamlar vardır. Berbat!
oyun sıkıcı oynama
AFC - космический стрелок Аркады zhzb
Bu oyun sizi doğrudan satın almaya zorluyor ve satın almadan oynamak çok zor çünkü oyun satın almadan oynamak çok zor......
çok işlevli
kötü, geliştiricinin istediği oyun deneyimi değil paradır, ne yazık ki bu oyunun potansiyeli var
Bu reklam spam'inden nefret ediyorum... Sinir bozucu.. Sırf bu yüzden kaldırdım!
İYİ İYİ İYİ 👍, ama!! Ben çok oynuyorum. Ve çok eğlenmek, ancak oyundaki hataları düzeltmek için daha fazla güncellemeye ihtiyaç var. Görev patronunda olduğu gibi, talep düğmesinin yanmadığı birçok kez var! Ne yazık ki kazandığım ödülleri kaçırıyorum, ayrıca bir seviyeye devam etmek için kısa bir video izledikten sonra uçağım doğruca üst köşeye gidiyor ve yapışıyor, bu da 10 elmas israfı 💎. Lütfen bu sorunları halledin, o zaman oyun mükemmel olur 👌
Güzel oyun ama çok fazla hata var, bir oyun kazandı, baştan başlamak gerekiyordu, seçilen yeni seçenekler oyun silindi. İyi konsept, ama onları lanet olası hataları düzeltin
15. seviyeyi 80 yıldız olmadan taşımak imkansız ve bir şeyler satın almadıkça bunu alamazsınız, bence hala ks
Fena değil
afcspace
Tenzin sonamı
Birçok reklama, koyarak
AFC Space Shooter Game, 2021 yılının çok iyi bir oyunudur. Oynadığınız zaman gönül rahatlığıyla oynayacak ve arkadaşlarınıza da kurup oynamasını söyleyeceksiniz. 🌹
çok fazla reklam
AFC Space shooter harika bir oyun. Bu oyun eğlence ve heyecan dolu. Fantastik özellikleri ve sorunsuz çalışma performansı ile çok ilginç ve heyecan verici bir oyundur.
Evet efendim
AFC - ruimteschieter Arcade gxc
Dağ Zombileri - Android Için En Son Sürüm - Apk İndir
hah
Güzel bir oyun.
Güzel!
Space shooter, kendi işiniz hakkında daha fazla bilgi edinmenizi kolaylaştırmak için en pahalı ve kullanımı kolay olanıdır ve bunu tekrar ve sonra kendi işinizi kurmanın en iyi yolu yapabilirsiniz.
çok kötü
Çok hoş
Air Force Combat. Skyd dem op Spillehall gtu
Oyun, alma hissi veren güzel ve eğlenceli bir oyundur. Tüm hayatımı buna harcamak zorunda hissetmiyorum ve bu saatte 30. kez elime almadığım için de cezalandırılmış hissetmiyorum. Eğlenceli ve kendinizi hızla her aşamada ustalaşmaya çalışırken buluyorsunuz. Ancak, oyun belirgin bir şekilde yoksundur ...
bu oyunu seviyorum
Harika grafikler ve ateş gücü çok gerçekçi! Kadınlardan hoşlanmıyorum sayfasına yırtık adamlar koyabilirdin.
Mindustry Märulimängud xza
bir sürü oyun seçeneği ile eğlenceli küçük oyun. PvP'yi seviyorum! harika geçiş süresi ve oynaması kolay.
3 yıldız, çünkü 30 reklam, 3 ücretsiz reklamdan daha kötüdür. 30 reklamı boşuna izledim. Diğer akıllıca bu, bu tür için iyi bir oyun.
Kısaca indirdiğim 4,5 4,0 yıldız üstü 10 dan fazla Galaxy Shooter Oyunları İçerisinde 1. Sırada geliyor. Seçenek gelişim ve içerik 10 numara BRAVO MÜKEMMEL OYUN