(Android) The Walking Zombie 2: Zombie shooter чит-код необмежена витривалість
Feb 24, 2022 20:29:11 GMT -5
Post by anelenmoontai on Feb 24, 2022 20:29:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: Zombie shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: Zombie shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежена витривалість ▞▞▞
▞▞▞ The Walking Zombie 2: Zombie shooter 2022 version ▞▞▞
це дійсно хороша гра, як-от ви повинні отримати деякі запаси для зимового одягу, це просто весело
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Action vfeg
Ігра прикольна затягує але надої дає реклами тіки коли в мене проявляється реклама в мене вибиває з гри а коли захожу то треба проходить завдання початку
Ігра класу дуже графіка а все що двіжиця но мінуси, що не можна на машинах їздити і броню ч ку ми купляєм на нам не відображатися та б ходити по вуличним зомбарів за чистювавти ну і багато донатів 😞😞
Я грав тиждень, і це було дуже захоплююче. Моя проблема в тому, що деякі місії майже однакові, але лише деякі речі змінені. У кожній місії завжди є 3-5 хвиль, і це дійсно таке відчуття, ніби її поспішили. Хоча це моя єдина скарга, гра досить непогана.
Мені подобається ця гра, вона має гарну історію і не змушує вас робити щось конкретне відразу. Графіка краща, ніж я очікував. Єдине, що мені не подобається, це те, що не можна стріляти з автоматичної зброї і одночасно націлювати її іншим пальцем. Крім того, гра ніколи не навчила мене, як використовувати приціл моєї зброї, мені довелося навчитися цьому самому (що було нескладно зробити), а прицілювання може бути невідповідним. Крім цього, я люблю гру.
Кг Андах
Ця гра була б чудовою, якби вона не зависала кожні 15 хвилин, змушуючи мене втрачати все, вилікуватися та почати цю місію знову після того, як я витратив газ, щоб знову потрапити туди. Я навіть заплатив за видалення реклами. гра така хороша.. коли вона працює..
Гра класна, але кількість реклами це ужас. Тому тільки 4 зірок
гра норм
все добре но все в кубиках і ето портит гру на чуть чуть к так гра просто бомба!
Чого гра незагружається
Ця гра чудова, але її гра ламається, що вам доведеться заплатити 5 доларів за відсутність реклами. Які відбуваються кожні 3-4 хвилини і тривають 30 секунд. Є лише інша думка, що було б непогано, якби прикріплене вами спорядження відображалося на аватарі. Якби реклама була кожні 10-12 хвилин, це було б розумно.
Багато помилок і програмних помилок. Неможливо зв’язатися з будь-яким персоналом допомоги чи підтримки. Марні або незначні навички\привілеї, які змушують гравців витрачати гроші на більше, шукаючи хороших. F2P дружній, але стомливий. Постійно запитує оцінку після того, як я її поставив. Це почалося з 4*, але втратило 2* через збої та підказки щодо оцінки.
Але мені це подобається, але це не зберігає жодної з моїх ігор, коли я виходжу, навіть увійшов у свій Google Play. Тому, коли мій телефон вмирає, і я переходжу на свій планшет і ввійшов у систему через Google play, це буквально повертає мене до того моменту, коли я почав гру на рівні 1. Ви не можете ввійти і продовжити з того місця, де зупинилися, на іншому пристрої, бо це нудно, якщо так...
Норм гра
Fidget Spinner እንቅስቃሴ ያለባቸው ofru
Зробіть так, щоб можна було їздити на транспорті.Будь ласка.
The Walking Zombie 2: Zombie shooter कार्रवाई puxy
Вирівнювання не впливає на обладнання, але натомість воно базується на статистиці. Також торговці завжди продають найкраще обладнання в регіоні. Тож вам не доведеться продавати свій АК 47 за 18 000 доларів, який зараз коштує приблизно 2 000 доларів США через різницю в рівнях або падіння боса. Завдяки гарному ігровому дизайну вся ця важка робота, яка накопичує гроші на зброю, не витрачається даремно. Гра не ідеальна. Якість звуку та голоси, наприклад, не найкращі. В основному озвучка, тому що персонажі звучать як роботи. Навіть тоді я б рекомендував.
Вау круто
The Walking Zombie 2: zombi laskur Märulimängud weet
Беброчка
Мій досвід оновився. Ця гра чудова!!! Багатокутник радість! Сюжет веселий і приголомшливий, і багато зроблено для того, щоб максимально використати кожен шматок і байт. Веснянки 5 зірок, 10 з десяти рекомендували б повторити ще раз!
Гра хороша, але постійна реклама взагалі без причини це просто ужас
Игрушка четка советую поиграть)
Це досить пристойна гра, але реклама робить її нестерпною. Я люблю такі ігри, але мене змушують дивитися рекламу щоразу, коли я щось роблю, дратує. Мені довелося відключитися від Інтернету під час гри, щоб просто грати, не заважаючи рекламою кожні 5 хвилин.
Весела гра для першої зони, зрештою ціни на новіші зброї різко зростають, а перевага, яка допомагає знизити витрати, мало дає. Як тільки я розблокував відкритий світ, я зміг потрапити в свою першу пригоду, і це було жахливо. Текстури та будівлі не завантажувалися, тому я натикався на невидимі будівлі. Інтерактивні предмети все ще бачили, але дістатися до них було б важко, оскільки ви не могли побачити будівлі.
Було добре, поки я не вийшов на поле і не міг вийти з рівня, гра не давала жодних підказок, і це мене розчарувало. Якщо ви доберетеся до певного моменту, я думаю, ви повинні мати підказку про щось наше. Занадто випадковий і важкий, щоб утримати вільні кінці на місці.
Гра повне гамно бо неможна іти в бой
Гарна гра, мені сподобалося.
Це дуже хороша гра для того, щоб бути безкоштовною. Хоча я скажу, що озвучка в порядку, але не добре чи погано. Іноді гра вилітає і дає збої на андроїд. Це перезапускає ваш прогрес у місії, і ви втрачаєте всі свої речі, які отримали на цій місії. Також в цій грі є багато реклами. Щоразу, коли ви заходите в свій рюкзак, відтворюється реклама. Загалом, це хороша гра, але іноді з несправністю.
Добре, але повно реклами. Я продовжу грати в цю гру, оскільки я інвестую в механіку Fallout, як у RPG, але я вкрай роздратований спробою перейти до карти або мого інвентарю, щоб мене переривала реклама. Було б не так погано, якби всі вони були вимкнені за замовчуванням, але якщо деякий випадковий вміст перериває мій ігровий процес, просто спробувавши отримати доступ до загального меню, це не означає навіть 4-зіркової гри.
Привіт, гарна гра, я маю на увазі, якщо ви любите дивитися рекламу кожні 2 хвилини. Ось пропозиція розробника. Не намагайтеся видалити свою дурну рекламу за 5 доларів, і, можливо, люди пограють. Як зараз, я просто не буду грати в неї, не дивитися рекламу і заощаджувати 5 баксів. Зробіть свою гру там, де людям подобається грати в неї, і вони не проти витратити 5 доларів. Не маніпулюйте своєю базою гравців, щоб платити за ігровий процес без реклами. Ось що не так з відеоіграми сьогодні. Ніколи не йшлося про гроші дебілів!
топ
Під час квесту захисту каравану, мабуть, є помилка. Кожного разу, коли я знаходжуся на даху і взаємодію з пістолетом, я використовую лише приціл гвинтівки, і все ще обмежуюся використанням своєї зброї нагорі. Це заважає моїй здатності просуватися далі, оскільки я вважаю, що це основна місія сюжетної лінії. Якщо у вас є уявлення про те, як я можу це виправити та прогресувати далі, будь ласка, повідомте мені. О, а також зброя торговців є смішно завищеною. Знадобиться ціла вічність, щоб накопичити достатньо для хороших.
Чудова гра, має деякі помилки; перегляд реклами гранати, яка спрямовує вас до ігрового магазину «Кріффінг», в кінцевому підсумку вб’є вас. Іноді гра закривається для вас. Також надлишок паливних відходів. -_- Хоча, здається, якщо ви закінчите сюжетну лінію, здається, у вас залишиться лише побічні квести Ейса та варіант відкритого світу, який є дещо нудним. А відкритий світ насправді не такий відкритий. Це просто нова карта з деякими межами.
Ця гра чудова! Іноді мені здається, що це має бути на консолі... чудова гра з гарним відчуттям, атмосферою відкритого світу! Великі уми за цим заголовком!! Так тримати!! Фанат 4 життя!!!!!
Раніше я грав у цю гру пару років тому, але зараз вона просто не працює. гра: ваш Інтернет нестабільний, спробуйте пізніше, значить, поки мій Інтернет: завантажує все добре, повні панелі та ідеально стабільний. Я єдиний, кому це подобається?
Гра супер
Така хороша гра, це fps, і в ній є торгівля і виживання зомбі, так красиво, що це так подобається, що розробникам потрібно робити більше ігор fps, але де ви можете присідати і стрибати, я вже знаю про WW2, але зовсім нова гра 🎮🎮🎮🎮🎮 🎮🎮ю
Перлина гри, затягнута рекламою. Я розумію використання реклами для поповнення ресурсів, але реклама щоразу, коли я відкриваю сумку, просто неприємна. Що ще гірше, звук у грі досить низький, але реклама часто гучна AF. Розробники, перегляньте частоту показу оголошень. За іронією долі, я був би більш схильний витрачати гроші, якби реклама не була такою надмірною. Надзвичайно весела та витончена гра, хороший ігровий процес та прогресування персонажів – все це обернене чистою, стилізованою графікою. Це було б 5 зірок, якби не реклама.
Розробники гра чудова тількі одне но невдобна атака зі снайперки зверніть увагу на те, що гра крута рекомендую всім дякую!
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Acción wygj
Тмрпрои
Єдина погана річ у цій грі полягає в тому, що вона може стати дуже повторюваною, коли вони змушують вас відправитися на місію, ви виконуєте одне завдання, потім можете повернутися, і скажіть людині, і вони кажуть вам повернутися туди, де ви зупинилися. . Це не було б проблемою, якби ви не використовували стільки газу, але іноді це було б принаймні 15 галонів газу. Крім того, це хороша гра 6/10.
Сюжет дуже хороший та влєкательний,мінус-баги
Здраствуйте разработчики на етом задание Зима наступає так ось ето було резвия взагалі 5 зір.